Ειδική Co. τεχνολογιών επίδειξης ΧΡΗΣΤΩΝ Shenzhen, ΕΠΕ

 

Γίνετε το καλύτερο και εμπιστευμένο εμπορικό σήμα των επαγγελματικών σχεδιασμένων συνήθεια ψηφιακών λύσεων συστημάτων σηματοδότησης στον κόσμο.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen USER Special Display Technologies Co., Ltd

Shenzhen USER Special Display Technologies Co., Ltd

1 2 3 4
Shenzhen USER Special Display Technologies Co., Ltd Shenzhen USER Special Display Technologies Co., Ltd Shenzhen USER Special Display Technologies Co., Ltd Shenzhen USER Special Display Technologies Co., Ltd

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Χρήστης
Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200
Ετήσιες πωλήσεις : 30 million-40 million
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η ειδική Co. τεχνολογιών επίδειξης ΧΡΗΣΤΩΝ Shenzhen, ΕΠΕ έχει καθιερωθεί από το 2008 ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας. Το SDT ΧΡΗΣΤΩΝ είναι cOem/ένα εργοστάσιο ODM, η προσαρμογή των προϊόντων για να προσαρμόσει τις ανάγκες σας είναι η δύναμη και η αποστολή μας. Η ομάδα μας πάνω από δέκα (10) σχεδιαστών CAD και μηχανικών δομών θα σιγουρευτεί για να δώσει τη φαντασία σας στα πραγματικά προϊόντα. Εάν κοιτάζετε για να δημιουργήσετε τα πρωτότυπα ή να αρχίσετε τη μαζική παραγωγή σε ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τα οράματα και τους στόχους σας.

 

Το SDT ΧΡΗΣΤΩΝ Shenzhen συγκεντρώνει την πρώτης τάξεως Ε&Α elites, συνδυάζει αυτής με τα έτη εμπειρίας αγοράς και έχετε μια υψηλού επιπέδου εξέδρα έρευνας και ανάπτυξης. Το SDT ΧΡΗΣΤΩΝ έχει πολλά ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς επίσης και διάφορα βραβεία καινοτομίας διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και προϊόντων. Αυτή τη στιγμή, το SDT ΧΡΗΣΤΩΝ μπορεί να προσαρμόσει τις επιδείξεις από 5 έως 107 ίντσες. Το προϊόν μας lineup διαιρείται σε διάφορα τμήματα, όπως τα όργανα ελέγχου CCTV LCD, οι βιομηχανικές οθόνες LCD, οι εμπορικές επιδείξεις διαφήμισης, οι οθόνες αφής, τα διαλογικά/ευφυή περίπτερα και οι Ultra-thin bezel τηλεοπτικοί τοίχοι. Όλα αυτά τα προϊόντα μπορούν επίσης να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας.

 

Το εργοστάσιό μας είναι κάτω από την πιστοποίηση του ISO 9001. Πολλά από τα προϊόντα μας πιστοποιούνται επίσης, από το CE, τη FCC και RoHS σε UL. Εάν απαιτείτε τις συγκεκριμένες πιστοποιήσεις, παρακαλώ μας ενημερώστε. Η ομάδα ηλεκτρολόγου μηχανικού μας θα σιγουρευτεί τα προϊόντα ότι μας καθορίζονται τα πρότυπα και τις ανάγκες σας.

 

Τα προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως σε ποικίλες περιοχές όπως περιβάλλοντα επιτήρησης υψηλής ασφαλείας, centrals ελέγχου της κυκλοφορίας, αερολιμένες, στούντιο TV μέσων/σταθμοί, δημόσιοι χώροι, λεωφόροι αγορών, τράπεζες, σχολεία, νοσοκομεία και πολύ περισσότεροι. Παρέχοντας τα οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα και τις προσανατολισμένες στους πελάτες υπηρεσίες, το SDT ΧΡΗΣΤΩΝ έχει γίνει ο συνεργάτης ODM/cOem διάφορων παγκόσμιας ποιότητας επιχειρήσεων. Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε πάνω από εβδομήντα (70) παγκόσμιες χώρες.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen USER Special Display Technologies Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. jackyfengliu

Τηλ.:: 86--18923710941

Φαξ: 86-755-89810577

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)